petek, 26. april 2024

Odprta kuhinja: Inteligenca je energijsko potratna

Kategorija: Kulinarika Sun, 26 Feb 2017 12:00:00 +0100 Ko je dr. Klemen Rojnik v intervjuju za Nedelo pred natanko tremi leti predlagal, da se otresemo fobije pred maščobami in pretehtamo odnos od ogljikovih hidratov, je bilo to tisti čas udarno. V svetu prehranskih teorij in metod pa so prevrati na dnevnem redu in tako, nekako ob treh letih osorej, znova zastavljamo podobna vprašanja. Zanimivo, pri njem se pravzaprav ni kaj veliko spremenilo. Smo se pa drugi očitno res sprostili glede »špeha«, da je to celo del trenutno aktualne shujševalne metode.Vaš blog z naslovom Prehranska obžalovanja je bil lani najbolj bran članek, povezan s hrano, na spletni strani Delo.si. Špekuliram: ljudje so pričakovali, da se boste samoobtožili in pisali, kako je bil vaš način prehranjevanja napačen in da zdaj to spoznavate ... Verjetno gre tudi za to, da sem ... delo več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo