sreda, 24. april 2024

Slovenski tabor spremenjen v luksuzno restavracijo

Kategorija: Kolesarstvo Tue, 26 Sep 2017 18:00:00 +0200 Za prehrano slovenske kolesarske reprezentance sta v Bergnu skrbela vrhunski chef Borut Jakič, sicer šef kuhinje v Perli, in njegov pomočnik Miladin Pavlović. Oba sta v reprezentanco pritegnila odlično razpoloženje v ekipi in srčnost kolesarjev, zato jima ni bilo težko žrtvovati tedna dni dopusta, med katerim sta v peklenskem ritmu sledila željam in potrebam slovenske odprave. Pri slovenski kolesarski zvezi so kljub omejenemu proračunu v letošnji sezoni naredili vse, da bi vrhunski zasedbi namenili podporo, ki si jo zasluži. Jakič ima za seboj bogato kuharsko kariero, izkušnje je nabiral v goriški Perli, se nato preizkusil v luksuznem hotelu Aleksander v Rogaški Slatini, trenutno pa spet deluje v Perli, le da zdaj kot koordinator več kot 70 hotelskih kuharjev. Vmes je bil osem let član slovenske kuharske reprezentance, nov izziv je ... delo več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo