V torek bodo zadružniki na izrednem občnem zboru odločali, ali še zaupajo predsedniku Zadružne zveze Slovenije (ZZS) Petru Vrisku, čeprav je zadnji, šesti štiriletni mandat dobil šele pred poldrugim letom. »Zgodba, ki se mi trenutno dogaja, nikakor... dnevnik več »
Več iz medija
Januarska nesreča na Kaninu: kriva je bila kombinacija človeškega faktorja in...
Novogoriški kriminalisti so zaključili preiskavo januarske nesreče na krožno kabinski žičnici Kanin. Kot smo poročali, sta dva delavca obvisela v gondoli deset... dnevnik več »
Poveljnik Natovih sil v Evropi na obisku v Sloveniji
Na obisku v Sloveniji je danes vrhovni poveljnik sil zveze Nato v Evropi general Christopher Cavoli. Sprejel ga je premier Robert Golob, s katerim sta govorila... dnevnik več »
V prenatrpanem mariborskem zaporu izbruhnile garje
V prenatrpanem mariborskem zaporu je izbruhnila epidemija garij. Nalezljivo kožno bolezen ima deset ljudi, okoli 50 pa jih je zaradi stika z okuženimi v... dnevnik več »
Pogrešajo enajstetnika iz Škofje Loke; nazadnje naj bi bil v središču...
Škofjeloške policiste so zgodaj zjutraj obvestili, da pogrešajo enajstletnega Aldina Mutapčiča iz Puštala pri Škofji Loki. dnevnik več »
Dvajset let Slovenije v Natu: Levica namesto na državno proslavo na...
Levica bo danes bojkotirala državno proslavo ob 20. obletnici vstopa v Nato na Brdu pri Kranju, svoje člane in podpornike pa poziva, naj se namesto tega... dnevnik več »
Stojmenova Duh: Nakup računalniške opreme za tiste, ki jo najbolj potrebujejo, ni...
Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh je med današnjo obravnavo interpelacije zavrnila vse očitke o sumu nevestnega, neodgovornega in... dnevnik več »
Nasmejana, objeta in ljubeče zazrta drug v drugega – poročno potovanje«...
Francoski predsednik Emmanuel Macron se mudi na obisku pri brazilskem predsedniku Luisu Inaciu Luli da Silvi, a več pozornosti kot vsebina njunih pogovorov so... dnevnik več »
Beljakovinsko bogati jajčni bejgli
Te okrogle štručke z luknjo v sredini so neverjetno mehke, so čudovitega okusa in primerne za pripravo najljubšega sendviča ali pa uporabo za prilogo. Na mizi... dnevnik več »