četrtek, 25. april 2024

Ruska kulinarična revolucija – onkraj kaviarja in vodke

V kozarcu je modri pinot Pavla Šveca, prvega ruskega biodinamičnega vinarja s Krima, na mizi maslo z mini ikrami kamčatske rakovice, surovine, ki so jo ribiči včasih metali stran, danes pa ima osrednje mesto v eni najboljših moskovskih restavracij. rtvslo več »

Več iz medija

Tomato Košir

Kot tak niti nisem prepričan, da se največji svetovni razkoraki dogajajo med Palestinci in Izraelci, Vzhodom in Zahodom, levičarji in desničarji. Še dlje bodo... rtvslo več »

Tudi Slovan vzel mero Celjanom

 

Natanko pred dvajsetimi leti evropski prvaki, danes na najnižji točki v samostojni Sloveniji. Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 24. krogu DP-ja v Štorah... rtvslo več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo