ponedeljek, 3. junij 2024

Tortelini z rikoto in špinačo s pestom iz rukole

Količina: za 2 osebi Zahtevnost: Preprosto Čas priprave: 15 minut Sestavine: 150 g rukole 50 g bazilike 100 g parmezana + za posip 80 g indijskih oreščkov 130 ml oljčnega olja sol 250 g tortelinov z rikoto ½ dl smetane za kuhanje ali mleka (opcija za bolj kremast pesto) Priprava: Rukolo in baziliko očistimo, operemo iskreni.net več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo