sreda, 8. maj 2024

Raziskava: govedina in mleko izboljšata imunski odziv na raka

Znanstveniki z univerze UChicago so odkrili, da trans-vakcenična kislina (TVA), maščobna kislina, ki jo najdemo v govedini, jagnjetini in mlečnih izdelkih, izboljša sposobnost imunskih celic za boj proti tumorjem. Trans-vakcenična kislina (TVA), dolgoverižna maščobna kislina, ki jo najdemo v mesu in mlečnih izdelkih pašnih živali, kot so krave in ovce, v skladu z novo študijo planet lepote več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo