Včasih je bila fermentacija zelo pogosto opravilo, danes pa se s tem le redki ukvarjajo. Glede na to, kako zdrav je ta postopek, bi se morali več. vem kaj jem več »
Več iz medija
Kako vsak dan pojesti 2000 J (500 kalorij) manj?
2000 J (500 kalorij) manj od predpisane količine je še vedno magična meja, ki loči običajno prehranjevanje od hujšanja. Vendar pa: si znate predstavljati,... vem kaj jem več »
Kako preprečiti pokanje ven in zakaj to ni samo lepotni...
Pokanje ven je razmeroma neškodljivo, čeprav se za tem lahko skriva veliko resnih bolezni. vem kaj jem več »
Zakaj bi spomladi morali piti samo brezov čaj?
Tisti, ki mislijo, da je breza običajno drevo dobro samo za les, se motijo. Med drugim odpravlja tudi celulit ... vem kaj jem več »
Zdravilo proti smrčanju, ki ga najdemo v vsakem...
Res je, da ne pomaga vedno in vsakomur, ker so tudi razlogi za smrčanje različni. Čeprav ta recept ni okusen, je pa enostaven in vsestransko učinkovit. vem kaj jem več »
Preverite, če imate dovolj tega minerala
Nenehno hrepenenje po sladkem, čokoladah, tortah, pecivu lahko kaže na dolgčas, duševne težave, pomanjkanje ljubezni, ali pa gre za pomanjkanje tega hranila... vem kaj jem več »
Kako narediti ocvrto hrano bolj zdravo
Ocvrta hrana vela za najbolj rakotvorno, problem pa je, ker je tako močno razširjena, da praktično ne mine dan, da ne bi jedli kaj ocvrtega. Je res mogoče... vem kaj jem več »
5 največjih napak hujšanja
Čeprav je večinoma za naš shujševalni (ne)uspeh kriva dieta, pa si iskreno priznajmo: glavni krivci smo mi sami! vem kaj jem več »
Slani obkladki za vse vrste bolečine v sklepih
Če imate zatečene noge, vas bolijo kolena, gležnji, potem si lahko pomagate s temi obkladki, ki so jih uporabljale že naše babice. vem kaj jem več »