nedelja, 2. junij 2024

RECEPT: Panakota malo drugače – za ljubitelje čokolade!

Panakota (Panna Cotta) je klasična italijanska sladica, ki v prevodu pomeni kuhana smetana. In prav to tudi je. Po svetu je recept za panakoto preprostejši, z dodatkom želatine je namreč priprava zares enostavna. Kljub podobnosti s pudingom pa je panakota drugačna – bolj kremna, bolj polna okusa. Klasični puding, ki ga naredimo sami, ne iz … eko dežela več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo