petek, 17. maj 2024

Na takšen način lahko nadomestite sladkor v sladicah, da bi bile bolj zdrave

Pri peki sladkih dobrot, zlasti tistih z ameriškimi recepti, se pogosto pojavi potreba po zmanjšanju količine sladkorja zaradi prevelike sladkosti. Sladkor ima v sladici več funkcij, kot so vpliv na teksturo, barvo in vlažnost, zato ga ne smemo popolnoma izločiti. Kljub temu zmanjšanje količine sladkorja za približno tretjino pogosto ne vpliva na končni izdelek. Za 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo