sobota, 18. maj 2024

Koruzna ocvirkovka

400 g koruzne moke ½ l mleka 300 g ocvirkov 50 g kvasa 3 žlice domače masti 1 klobasa ½ žlice sladkorja sol po okusu   V posodo damo moko in jo prelijemo z vrelim mlekom (pol kozarca mleka damo na stran in ohladimo). Dodamo ocvirke, klobaso in mast ter premešamo. V mlačnem mleku stopimo novice.si več »

Več iz medija

Hvala za besedo

Društvo fotografov SVIT se je v sodelovanju s SLG Celje pridružilo ustvarjalni ekipi in iz ozadja iskalo fotografske momente na vajah za predstavo 3JA!... novice.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo