ponedeljek, 13. maj 2024

Kako nastane kislo zelje in zakaj je koristno?

Kislo zelje, klasična jed mnogih kuhinj po vsem svetu, ima globoko zakoreninjeno zgodovino in raznovrstno uporabnost v prehrani. Njegova priljubljenost ni le posledica izjemnega okusa in teksture, temveč tudi številnih koristi za zdravje, ki jih prinaša. Razumevanje procesa, skozi katerega nastane kislo zelje, in njegove biokemične sestave omogoča boljše razumevanje njegovih prehranskih lastnosti ... vizita več »

Več iz medija

Visok krvni tlak in nizek utrip?

 

Zelo redko pride do stanja, kjer se hkrati pojavita visok krvni tlak in nizek utrip. Možni vzroki vključujejo Cushingov sindrom in motnje srčne prevodnosti. vizita več »

Se prehitro starate?

 

Želeli ali ne, določene navade vplivajo na nas mnogo bolj, kot si upamo priznati, na žalost velikokrat tudi negativno. V nadaljevanju si lahko preberete nekaj... vizita več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo