sobota, 29. junij 2024

Ideje za hitra in okusna kosila iz VDC Zasavje

Osem uporabnikov iz Varstveno delovnega centra Zasavje (VDC) z mentorico, koordinatorka študijskega krožka iz Zasavske ljudske univerze (ZLU) in prostovoljka so se 30 ur družili in spoznavali različne trajnostne prakse v kulinariki, ki so primerne za okolje v katerem živijo. Udeleženci so na študijskem krožku spoznali, da je trajnostni način prehranjevanja eden od ključnih elementov zon več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo