Ta klasika (ki nima nobene povezave z Mongolijo) je ena bolj priljubljenih jedi v kitajskih restavracijah, in to kar po vsem svetu. Kako tudi ne, saj jo odlikuje izredno mehko in sočno meso, ki se prav topi v ustih, v okusni žametni omaki. slovenske novice več »
Več iz medija
V ZOO Ljubljana žalujejo, poslovila se je Čaja
V našo prestolnico je iz Poljske prišla pred šestimi leti. slovenske novice več »
Bodite pozorni, atrijska fibrilacija je lahko smrtno nevarna...
Tudi druženje ob zaključku leta so srčno žilni bolniki izkoristili za strokovno predavanje. slovenske novice več »
Narobe dojel ...
O Tik Toku. slovenske novice več »
Komentar Maše Močnik: Ponedeljek, ki bi moral biti siv
Modri ponedeljek v slovenščini ne obstaja, gre za napačni prevod angleške besedne zveze Blue Monday. slovenske novice več »
Ste slišali, kaj se ji je zgodilo v trgovini v centru...
Po vseh zbranih obvestilih bo s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku. slovenske novice več »
Že takoj na začetku napeto, demokratske zvezne države tožijo...
Trumpov ukaz krši 14. amandma k ameriški ustavi in predsednik ga ne more spreminjati, ne glede na to, da ima široka pooblastila glede politike priseljevanja,... slovenske novice več »
Policija sumi, da bi lahko šlo za terorističen napad, z nožem jih je več...
Policija je po navedbah medijev napadalca ustrelila na kraju dogodka in sumi, da bi lahko šlo za terorističen napad. slovenske novice več »
Tanja ribič o svoji mami: Preprosto me je vedno pozdravila s svojo svetlobo...
Manj kot teden po izgubi psičke je svetlolasa igralka izgubila še mamo, ki je bila zanjo eno veliko srce, središče njene družine, neskončni vir ljubezni in... slovenske novice več »