sobota, 21. december 2024

Vrhunska kulinarika sredi neokrnjene narave

V Hotelu Plesnik v Logarski dolini so pod taktirko kuharskega mojstra in pionirja sodobne slovenske kulinarike Janeza Bratovža nadgradili svojo kulinarično ponudbo. Ta bo goste še naprej nagovarjala s tradicijo, trajnostjo in povezanostjo z lokalnim okoljem ter jim omogočila še popolnejšo izkušnjo v vrhunskem ambientu Kamniško-Savinjskih Alp. Kuhinjo prevzema mladi chef Tom Čopar, ki se je kalil v... dnevnik več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo