torek, 22. oktober 2024

V knjigarni o slovenski kulinariki

Kuhinja korenin: kulinarične tradicije in zgodovinski slovenski recepti je naslov dogodka, ki ga v torek Slovensko deželno gospodarsko združenje prireja v tržaški knjigarni Ubik. Dogodek sodi v nov niz »Trst, pristanišče okusov – Za mizo s skupnostmi«, ki si ga je omenjena knjigarna zamislila s knjižnim antikvariatom Drogheria 28.Namen novega niza je, da da bi javnosti omogočil raziskovanje in tud... primorski.eu več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo