sreda, 5. februar 2025

Kralj svoje kuhinje: Ravioli z dimljeno postrvjo in hrenovo omako

Ajda se je z ekipo oddaje Kralj svoje kuhinje odpravila v eno najlepših slovenskih dolin, v Logarsko dolino, kjer je obiskala hotel in restavracijo Plesnik, v kateri delujeta kar dva chefa: mlajši chef Tom Čopar, ki je tudi vodja kuhinje in njegov mentor, slavni chef Janez Bratovž. Janez ustvarja menije za znano restavracijo, skupaj s Tomom pa ustvarjata okusne krožnike. Tokrat je Tomu pomagala Aj... lokalno aktualno več »

Več iz medija

Kje ste, slovenski bogataši?

Mar ne bi odškrnili vsaj delčka svojega bogastva v že obstoječi sklad, dokler ne bo država, upajmo, sistemsko uredila zdravljenja redkih bolezni? preberite več... lokalno aktualno več »

Dišalo je po kruhu

 

Sedmošolci in osmošolci OŠ Mirna smo se v okviru učnih vsebin o sodobnem prehranjevanju preizkusili v peki kvašenega testa.preberite več » lokalno aktualno več »

Moden, opazen in samosvoj nakit

 

Trebanjska območna izpostava Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti (JSKD) je zasnovala projekt ustvarjalnih delavnic, ki so ga poimenovali Kul3. Program so... lokalno aktualno več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo