ponedeljek, 28. april 2025

Olja od vložene zelenjave nikar ne zlijte v kuhinjsko korito: tukaj je vsaj šest r..

Kolikokrat ste že stali pred praznim kozarcem vloženih paradižnikov, artičok ali paprik in se spraševali, kaj narediti s tistim okusnim oljem, ki je ostalo na dnu? Če smo ga do zdaj nevede zlivali proč, je zdaj morda pravi čas, da temu naredimo konec. Pred kratkim smo namreč ugotovili, da je olje, ki ostane v posodah vložene zelenjave, pravi mali zaklad, ki ga lahko uporabimo na (vsaj) šest dobrih... slovenske novice več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo