Mnogi otroci ne jedo rib. Mnogi ne jedo špinače. Veliko jih nima rado zelenjave. Veste, zakaj je tako? vem kaj jem več »
Več iz medija
Zakaj se moramo izogibati kruhu?
Slovenec poje med 60 in 70 kilogrami kruha na leto. Nas mora to skrbeti? K sreči (še) ne ... vem kaj jem več »
Katera je najučinkovitejša mediteranska začimba?
Mediteranska hrana spada med najbolj zdrave na svetu. No, pravzaprav je to najbolj zdrava kuhinja, problem pa je, ker je ne poznamo dovolj dobro. vem kaj jem več »
7 koristi kokosovega olja na tešče
Kokosovo olje je pravi zaklad za človeško telo, vendar samo, ko ga jemo na tešče. Poznate te koristi? vem kaj jem več »
5 razlogov, kako jajca pomagajo pri hujšanju
Večina diet priporoča pazljivost pri zaužitih količinah hrane, zadosti vadbe, med dovoljenimi živili pa so pogosto tudi jajca. Veste zakaj?! vem kaj jem več »
Kaj povzroča slabokrvnost in kaj ne
Slabokrvnost, anemija, je najpogostejša prehranska motnja na svetu. Ali veste, kako se ji izogniti? vem kaj jem več »
Zakaj je vsak dan dobro jesti cvetačo
Nekateri je ne marajo, vendar pa vse več raziskav kaže, da bi jo morali jesti vsak dan. Predstavljamo vam 5 razlogov, zakaj?! vem kaj jem več »
Ali je varno jesti česen, ki kali?
Česen, ki kali, očitno sporoča, da jedro počasni gnije, kar pomeni, da je kaljeni česen le pogojno uporaben. vem kaj jem več »
živila, ki jih ne smete jesti na tešče
Bodite pozorni, kaj jeste za zajtrk, ker so lahko vmes tudi na videz zdrave jedi, ki povzročajo težave z želodcem in prebavo. vem kaj jem več »