sobota, 28. september 2024

Vodič po začimbah: majaron

Majaron se pogosto uporablja v evropski kuhinji, še posebej v srednjeevropskih in mediteranskih jedeh. Njegova blaga narava omogoča, da se lepo ujema z mesnimi jedmi, kot so klobase, svinjina in jagnjetina. Pogosto se ga dodaja tudi jedem iz stročnic, recimo fižolu in leči, saj pripomore k lažji prebavi. Majaron je nepogrešljiv v enolončnicah, juhah, omakah študent več »

Več iz medija

Vodič po začimbah: majaron

Majaron se pogosto uporablja v evropski kuhinji, še posebej v srednjeevropskih in mediteranskih jedeh. Njegova blaga narava omogoča, da se lepo ujema z mesnimi... študent več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo