Če bi imel človek boljši spomin, potem iz rastlinskega pepela ne bi tisoč let izdeloval mila, danes pa povsem pozabil nanj ... vem kaj jem več »
Več iz medija
Kaj se zgodi, če teden dni zavračate kruh
Nutricisti so si enotni: zavračanje kuha in pekovskega peciva ima izjemne posledice. Veste kakšne? vem kaj jem več »
živila, ki jih morate pozabiti
Če vam je vsaj malo mar za zdravje lastnega črevesja, ta živila črtajte iz jedilnika. vem kaj jem več »
Zakaj ni dobro jesti peteršilja
Imunologi so presenetili svet s seznamom zelišč, ki povečujejo tveganja za nastanek krvnih strdkov. vem kaj jem več »
5 živil, ki ima več proteinov od jajc
Ali ste vedeli, da je v enem jajcu 6 gramov proteinov, kar pa nikakor ni največ. Predstavljamo vam 5 proteinsko bogatejših živil. vem kaj jem več »
Hrana, ki iz nas spreminja v onkološke paciente
Narobe je, da se Svetovna zdravstvena organizacija trudi omiliti pomen lastne lestvice rakotvornih živil. Prav bi bilo, da potrošniki prepoznamo škodljive... vem kaj jem več »
S čim lahko nadomestite antibiotike?
Da je vedno več virusov odpornih na zdravila, je krivo, ker jemo preveč antibiotikov. Predstavljamo vam 6 alternativ vem kaj jem več »
Kdaj je rastlinski pepel boljši od tablet?
Če bi imel človek boljši spomin, potem iz rastlinskega pepela ne bi tisoč let izdeloval mila, danes pa povsem pozabil nanj ... vem kaj jem več »
Kdaj ne bi smeli jesti medu?
Med velja za eno najbolj zdravih in naravnih pridelkov, ki pa vedno ni primeren. Veste, kdaj in kdo ga ne bi smel uživati? vem kaj jem več »