sobota, 21. december 2024

Telečji medaljoni z gobami v omaki, popolno kosilo za vsakdan

Ta recept za telečje medaljone z gobovo omako je preprost, a izjemno okusen. Sočno meso v bogati omaki ter hrustljav krompir tvorijo popolno jed, ki bo navdušila vse za mizo. Sestavine Telečji file ali stegno (narezan na 1,5 cm debele medaljone) Krompir (za prilogo) 1 čebula 150–200 g šampinjonov 20 g masla 1 žlica gorčice 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo