četrtek, 7. november 2024

Koper, nasveti za uporabo začimbe

Koper se pogosto uporablja v sredozemski in vzhodnoevropski kuhinji. Ima značilen, blag in osvežujoč okus s citrusno noto. Najpogosteje se dodaja ribjim jedem, saj njegov blag okus odlično dopolnjuje svežino morskih jedi. Prav tako je priljubljen v omakah na osnovi jogurta, na primer v tzatzikiju, ter v solatah, juhah in kislih jedeh. Koper lahko opaziš študent več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo